EURMILLIONS ROMANIA-CUMPĂRĂ BILETE ONLINE

JOACA LA LOTERIA EUROMILLIONS DIN ROMANIA

Marti,29.09.2020 este REPORT 17 MILIOANE de euro la LOTERIA EUROPEANĂ EUROMILLIONS.

Sunt puțini cei care știu că iși pot incerca norocul la loteria europeana EuroMillions dar nu direct, fiindcă loteriile naționale a celor 9 țări(Austria, Belgia, Elveția, Franța, Irlanda, Luxemburg, Marea Britanie, Portugalia și Spania) nu permit să joace direct decât rezidenților lor,restul pot juca doar prin intermediul unor operatori afiliați (click pe bannerele de mai jos sau pe cel de sus). Loteria Europeana pune la bataie zeci de milioane de euro și care contrar zvonurilor, nu ține cont de țara de rezidență . Din ce cunosc de pe forumuri cel mai mare castig la EuroMillions al unui jucator român a fost al unui conațional din Radăuți, 182.000 euro pesquisar aqui. LA MAI MARE ! Se extrag 5 numere de la 1 la 50 si incă doua numere (jokeri) de la 1 la 12. Sunt 13 categorii de câștiguri , se câștigă  si cu 2 numere. Extragerile au loc de două ori pe săptămână, marțea și vinerea .

Alegeți-vă loteria la care vreți să jucați cu un singur click pe bannerele de mai jos: primul vă duce direct să cumpărați bilete la EUROMILLIONS, al doilea vă duce la lista tuturor loteriilor internaționale unde puteți cumpăra bilete online. Bineînțeles , dupa ce intrați vă faceți cont acolo,plațile cu cardul  sunt perfect securizate. După ce ați cumpărat bilete veți primi în contul de jucător pe care tocmai l-ați creat copia biletelor jucate în meniul “Activitățile mele” ( dați click dreapta sus în contul vostru). VĂ RECOMAND la înființarea contului să bifați ambele opțiuni : cea că sunteți de acord cu condițiile, dar și cea prin care să primiți oferte promoționale. Nu exagerează cu emailurile și e bine să vă aducă aminte când sunt extragerile, după cum nici discounturile personalizate nu-s de neglijat.Am observat că unora li se pare dificil în a efectua plata,deși e simplu fiind perfect securizată. După ce ți-ai ales LOTERIA și numerele preferate dai plată, apoi ți se deschide o fereastră în care apeși pe “Adăugați o metodă de plată “, te duce intr-o fereastră în care îți apare să selectezi țara în prima etapă,iar în a doua etapă să bifezi Visa sau Mastercard,așa cum se vede in cele două poze de mai jos. După ce ai făcut chestiile astea simple poți efectua plata in siguranță.

 
Puteți cumpăra bilete și la multe alte loterii internaționale, inclusiv cele două americane : Powerball și MegaMillions ,CLICK pe bannerul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *